torsdag 11 augusti 2011

Det blev en dag i Ullared :)

Gomorron. Strax efter jag skrivit gårdagens blogginlägg så "ropade" B på mig på Facebook och frågade om jag fortfarande ville åka till Ullared. OM jag ville! För att spara tid så bestämde vi att jag skulle ta tåget ner till Kungsbacka, medans hon lämnade sonen på fritis.

Eftersom jag varken hade ätit frukost eller klätt på mig så var det bara att sätta sprutt. Kollade på Västtrafiks sida och det fanns en buss/ett tåg där jag skulle vara framme i Kungsbacka 10.00. Perfekt. När jag skulle hoppa på tåget, som var ett Öresundståg och inte ett pendeltåg, så fanns det ingenstans att stämpla mitt kort. Tydligen skulle jag ha löst separat biljett på stationen, men det hade jag ingen aning om. Konduktören var i alla fall snäll och lät mig åka med, inte så mycket han kunde göra åt saken eftersom vi var på väg och nästa station ändå var den jag skulle av på...

Det var kul att se B igen, och vi tjötade hela vägen till Ullared. Det tog ganska exakt en timme att köra och vi rullade in på parkeringen vid 11. Det var mycket folk... Vi delade på oss och ägnade oss åt "seriös shopping" ett tag. Jag hittade en BH som var otroligt skön.


Ser ni priset? 59,95 kr!! Den satt otroligt skönt, mycket skönare än den dyra jag köpte i förrgår. Jag köpte 4 st, samt 2 till mamma... 4 st och ändå ca 10 kr mindre än vad jag betalade för en med samma märke (Swegmark) från KappAhl. Den skall jag för övrigt lämna tillbaka...

Shoppade vidare, bland annat en fleecetröja till mamma:


En sån där otroligt mjuk en, ångrar nästan att jag inte köpte en till mig med, men jag har så himla många fleectröjor och hoodies...

Däremot köpte jag 2 andra tröjor till mig, korta i modellen, men jag måste "lära" mig att använda sådana också:



Sen blev det en ny väska att ha om jag skall åka bort en dag eller två:


Den var bra att packa allt jag köpt i... För övrigt blev det massa "stapelvaror" som inte var billigare på GeKås än vad jag brukar betala på ÖoB, snarare tvärtom, men jag fick dem hemkörda till dörren, det är ju också värt en del.

När vi skulle betala så fick B problem, de hade ingen kontakt med Nordea-banken. Hoppas nu hon inte smiter för jag betalade hennes nota med :) Mitt i all shopping var vi förresten och åt lunch, vi tvekade länge vart vi skulle äta, 2 GBP-opererade... Men det fanns ett asiatiskt ställe innanför BurgerKing där vi åt. Jag tog nudlar med kyckling, och det var mycket kyckling. Jag åt upp all kyckling och bara lite nudlar och sen var jag nöjd. Bra att veta att det finns ett sätt att få i sig mycket proteiner även i Ullared :)

Så här såg det ut utanför när vi var klara vid 15-tiden:


Mycket folk! Pajade min rygg och min höft med att köra den tunga kundvagnen, speciellt här på slutet när det var backigt och vagnen ville åt ett håll och jag åt ett annat. Sen 5 kvart stillasittande i en bil och jag kunde inte gå under resten av kvällen. Det blev INGEN simning igår.

Mina andra planer för gårdagen kullkastades ju också, jag skulle ju röja upp! Nu ser det ännu värre ut med alla mina inköp spridda överallt... Men det får bli röjning idag istället. Vädret är skit och jag känner mig faktiskt lite uschlig. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag skall frysa eller svettas... det får bli en lugn dag idag.

Det var i alla fall kul att spendera en del av dagen med B, och så var det ju kul att shoppa också. Hade gärna velat hitta lite mer hösttröjor, men de hade fortfarande sommarkläderna framme.

Ha en bra torsdag! Och tack för igår B!!

3 kommentarer:

  1. Oh, jag vill också till Ullared!!!

    SvaraRadera
  2. Kul att du hittade vad du sökte! Det har varit galet mycket folk hela sommaren som jag förstått det, speciellt eftersom vädret varit ypperligt för inomhusaktivitet :)

    SvaraRadera
  3. vad härligt att du kom iväg. Jag vill också till Ullared =)
    Och du inte ensam om att gilla kostymdraman. De romantiska och mysiga:)

    SvaraRadera