söndag 4 mars 2012

En alldeles lagom lördag

Gomorron. Vaknar upp till en förhoppningsvis alldeles lagom söndag :) Drömde så konstigt, jag skulle åka tåg med Corny och mammas hundar, fråga mig inte varför. Jag hade en stor, tung kärra med massa packning och alla djur, och av någon anledning hade jag dragit den uppför en brant backe bredvid stationen. Sen kom någon och bara flyttade själva tågvagnen, och där stod jag med all min packning och alla djur och behövde hjälp att ta mig ner. Att Cornelia stod bredvid mig (i verkligheten) och jamade vävdes in i drömmen. Sen vaknade jag och vet inte om jag hann med tåget eller ej :)

Jag hann med både det ena och andra igår; gjorde massa ärenden, var bland annat på ÖoB som inte gav så mycket. De håller på att möblera om och måste ha flyttat hälften av alla saker någon annanstans, för de fanns inte i affären. Allt stod på "fel" plats och hälften saknades. Sen jakt på handskar till moppen. Först åkte jag till Sportson där jag hade 100 kr via Wrapp, men där hade de inga bra handskar för under 600 kr. Gick omkring i butiken för att se om jag hittade något jag kunde få gratis (med mina 100 kr rabatt), men jag hittade absolut ingenting. Vidare till Intersport där jag hittade ett par mockahandskar för 105 kr.

Kanske inte de ultimata moppehandskarna då det var stickat på sidan av varje finger, men det bästa de hade. Skinnhandskarna var i helt fel storlek; när handflatan var lagom så var fingrarna säkert 3 cm för långa. Gick in i de andra affärerna på 421 (KappAhl, H&M, Lindex bl.a.) men hittade inget jag ville ha.

Hem, löste korsord, njöt av att det var lördag innan jag ställde mig vid spisen och stekte upp de 2 kg kyckling som tinat i marinad sedan i fredags. Till middag blev det dock en delikat räksallad med en del av de färska räkorna jag hade kvar, resten åkte in i frysen, skalade.

Idag skall jag fortsätta och njuta av helgen. Det blir lite mer korsord, sen skall jag ta mig till gymmet. Jag fick en otrolig träningsvärk igår, så det är lika bra att träna lite till :) Det är bara att acceptera att jag inte kan promenera längre, för höften är skitkass igen. Jag kan inte förstå hur man kan ha en inflammation i en muskel i 2,5 år utan att det blir bättre. Jag har gjort sjukgymnastik, tränat, vilat och inget mer än cortisonspruta hjälper. Nu är det väl 2-3 månader sedan jag fick den sista, och den har slutat hjälpa nu. Frågan är om jag kan få någon mer... Det är väl bara att inse att jag inte kommer att kunna ta några fler långa promenader. Sörjer det.

Ni får ha en bra söndag därute i sajberspäjs.

2 kommentarer: