tisdag 20 mars 2012

Jaha

Gomorron. Tisdag. Slö- och slappedag (ingen träning eller annat inbokat efter jobbet). Hur gör ni andra, har ni fasta träningsdagar (och fasta dagar ni inte tränar) eller blir det som det blir?

Det var ju väldigt mycket stöd jag fick (ironi) efter det jag berättade om igår... Kanske tror ni lika lite på mig som jag gör? Nej, jag måste sluta tänka så. Det är klart att jag klarar av detta! Jag ringde igår till mina föräldrar och berättade om det, eftersom vi skall spendera påskafton och påskdagen tillsammans hela familjen på Ellös. Jag sa att jag skulle vara krånglig, och de sa att det är klart vi fixar det. Jag skall skriva en lista på vad jag kan äta och så fixar de det de kan, resten tar jag med mig från stan. Bra inställning!

Jag fick ett SMS igår om att ett paket var inlämnat till mig från cdon.com, och trodde det var boken jag väntar på... men det var en barnfilm jag beställt samtidigt, till systersonen. Hoppas boken kommer innan veckan är slut så jag kan läsa på lite och sen börja!

Måste bara visa vad jag fick av kollegan H igår... Vi pratade för länge sedan om stark mat och då berättade han om dessa, som jag inte visste fanns. Nu måste jag bara våga prova också...


Jag har i alla fall lovat att ta med mig till jobbet, för jag misstänker att detta inte är en påse popcorn man sätter i sig själv :)

På lunchen igår åkte Hanna och jag iväg till Lidl, och det var tur att vi åkte då för de hade kvar 2 vita, 1 svart och 5 bruna krukor. Jag ville ju ha 2 vita och 1 svart. Vi hann lämna av dem hemma också så jag slapp släpa hem dem själv, det var skönt. På fredag skall jag bjuda henne på thaibuffé för hon är alltid så snäll mot mig och hjälper mig med massa saker. Jag har ett 10-kort på buffén och det lär ju bli liggande nu ett tag, så det blir "en sista måltid".

Jag har förresten fått kallelse till ultraljud av höften. Inte förrän den 11 april blir det av, så det är bara att vänta. Sen telefontid hos läkaren igen för ny handlingsplan beroende på resultatet.

Igår tränade jag bara på gymmet i 50 minuter, jag struntade i att simma. Det var ganska fullt i simhallen och jag var trött i huvudet, orkade helt enkelt inte med stojet. Istället åkte jag hem och duschade, det var gött att komma hem.

Ha en bra tisdag!

6 kommentarer:

  1. Men jösses, det är klart du fixat Dukan och det är klart vi peppar dig!
    Det låter ju som en form som passar dig och det är klart du ska testa! *pepp pepp pepp***

    Snygga krukor dessutom! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att någon tror på mig... :) Måste jobba mer på mitt självförtroende!! Tack för peppet, det behövs. Kram

      Radera
  2. Intressant detta med Dukan . Blir följa dig på det med :)

    Och tack för inlägget på telefonen :) Det kul med en bättre smartphone. Men svårt komma på alla finesser när man van vid android och nu annat. Men det bara lära sig :D
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. kul att du hänger med!

      Jag har bara haft android, så jag har inte lärt mig något annat :)

      Kram

      Radera
  3. Vilken spännanse resa som jag hänger mid dig på för jag vet inte mycket om dukan.
    Tränar jag vet inte så speciellt men jag cyklar till/från jobbet varje dag plus att jag går runt en 6 km under jobbtiden med det är nog vad jag orkar just nu.

    Titta gärna in och peppa mig jag har nyss påbörjat mig viktresa och går in i den på allvar den 10 april

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu har jag tittat in hos dig och peppat dig. Lycka till!!

      Radera