lördag 10 mars 2012

Senare morronsimning idag

Gomorron. Hade ställt klockan på 6, men "någon" väckte mig 5.45. Jag är väldigt nyfiken på vad det är hon vill egentligen med sitt jamande. Inte kan det väl bara vara att hon tycker att jag är tråkig som sover?

Igår bestämde jag mig faktiskt för att ta "riktig" fredag och gå direkt hem från jobbet och sedan inte lämna lägenheten. Att inte åka och träna och simma alltså. Det var jätteskönt att slippa bege sig ut igen och jag njöt verkligen. Jag skall ju simma och träna idag, troligen träna i morgon och så simma och träna på måndag. Någon måtta får det ju vara sa jag och unnade mig en ledig dag :)

Idag har jag senarelagt min morronsimning på Valhalla. Jag brukar ju vara där när de öppnar klockan 7, men idag sticker jag vid halv 9 istället. Jag har nu äntligen fått reda på när Life Mölndal öppnar, de har inte gjort den informationen lättåtkomlig. Hittade den inte på deras hemsida, ringde till mitt gym och de visste inte, fick en fin reklamfolder och där stod det inte. Till slut fick jag svar på min fråga på Facebook. Visserligen skall de ha öppet 24/7, men jag misstänkte att de inte skulle öppna vid midnatt i natt... Det nya gymmet ligger på vägen hem från Valhalla, så jag skall dit och träna då. Det blir ju lite extra omständligt då jag måste duscha 2 ggr, och andra gången med blöta handdukar, men det får gå. Det skall bli spännande att se hur det ser ut och hur stort det är.

Sen måste jag iväg till ÖoB, har inget sköljmedel kvar och så hade de Palmolive deo för 10 kr/st :) Resten av dagen skall jag inte göra något avancerat. I morgon blir det kalas i Borås för brorsonen, en hel månad efter hans födelsedag. Vi firar syrran också, de fyllde 7 resp. 9 februari. Hm. Kanske dags att tänka på födelsedagspresenter? :) Isac är enkel: pengar. Men syrran?? Hjälp!

Ha en bra lördag!!

2 kommentarer:

  1. Jag ska ha premiär med simmning idag. krångliga tideri dena håla ;) men nu ska vi seom man kan få in detta i veckorna :)
    Önskar en trevlig helg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trevlig helg till dig med. Simhallen har inte alls öppet så mycket som jag skulle vilja...

      Radera