onsdag 7 november 2012

Canvastavla beställd

Gomorron. I natt blev det lite mer sömn än vanligt, däckade (i sängen!) redan strax efter klockan 21. Fick sova nästan hela natten, och märkte faktiskt inte när Cornelia kom in och la sig på min mage. Annars brukar hon inte vara så graciös när hon klampar upp, men nu märkte jag i alla fall ingenting.

På tal om Cornelia beställde jag häromdagen en canvastavla från ett företag jag har glömt namnet på. Mamma skickade mig en rabattkod hon fått, så jag får en 40 x 50 cm canvastavla (monterad på träram) inkl. frakt för 118 kr (180 kr rabatt). Vilken bild jag valde? Denna såklart (fast utan ramen runt):


Jag bara älskar denna bilden. Mamma kallar den Fluffig Duo, och det stämmer ju ganska bra. Å vad jag saknar Nellie ibland. Hon var ett yrväder med "myror i brallan", men det var gott med 2 katter. Om exakt 2 veckor idag fyller Cornelia 18 människoår (det är 92 kattår enligt denna sidan), så jag får väl inte ha henne så värst länge till :(

Nu är äntligen moppen inlämnad för att få vinterdäck, skall hämta den idag. Pratade samtidigt med dem om min nya förgasare. Moppen går jättebra när den väl är varm, nästan lite för bra (fort). Men det dröjer ca 10 minuter innan den blir varm och då dör den hela tiden. De skulle byta till ett större munstycke i förgasaren, då skall den bli varm fortare, men i gengäld kan jag inte köra lika fort när den väl är varm. Det gör inget, den gick nästan för fort...

Igår morse simmade jag, det var lika skönt som vanligt. Jag var nästan på väg idag också, hade packat väskan och allt, sen slog det mig att moppen är ju inte hemma... Får bli i morgon istället.

Jag som aldrig gör något speciellt på fredagar (eller de flesta andra dagar...) har lyckats dubbelboka mig på fredag. Veckan efter klassträffen den 6/10 bestämdes det att vi skulle bowla ett gäng nu på fredag. Han som drog igång det hela kan inte, men vi verkar bli 6 st i alla fall. Den enda killen som kommer var inte med på klassträffen, så det skall bli kul att träffa honom. Sen hade jag dessutom lyckats boka in en filmkväll med Hanna... Men vi får ta den en annan gång. Vi snackade hela sommaren om att se Hotel Marigold på bio, en sån där feel-good-film med massa gamla engelska skådisar. De åker till ett hotell i Indien för att "dö", men finner livet. Nu har jag den på DVD i alla fall. Vi får ta filmkvällen en annan dag.

Jag suger vidare på karamellen jag skrev om igår. Den lilla kommentaren är större än man tror. Jag duger. Givetvis har de inte "trackat" ner på allt jag gjort, men för mig har vikten varit av väldigt stor betydelse då jag alltid känt att jag inte har dugt (dugit??). Jag trivs väldigt bra själv nu också, och skulle trivas ännu bättre om magen försvann. Eller om vi säger så här: jag trivs väldigt bra när jag står upp. Då har jag en platt mage. Men så fort jag sätter mig pöser den över. Det skulle jag vilja bli av med, så det är bara att fortsätta kämpa.

Ha en bra onsdag!

1 kommentar: